Üks küsimus: Kas kahtlustate enda jägimist?

ÄP 22. oktoober 2007, 00:00

Evelin Sepp, riigikogu liige
Kahtlustamisega pole siin midagi pistmist. Pigem ikka tean. Pank jälgib igapäevakulusid, supermarketid tarbimisharjumusi, kollane ajakirjandus muid tegemisi. Piirivalve riiki sisse-väljasõite jne. Ja mine tea, kes kõik veel. Siiski, üks kahtlustatav on ka - jõuluaja lähenedes teravneb ilmselt päkapikkude huvi minu isiku vastu. Loodan aga, et nad jätavad kogutud info enda teada ega hakka seda kapo kombel tilgutama.

Jaak Juske, Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liige
Pole täheldanud, et keegi mind jälgiks, aga eks mõtet on ikka olnud. Põhjust enda jälgimist karta oleks ennekõike seoses tööga linnavolikogus. Teoreetiliselt rääkides, kogu mu kirjavahetus käib ju läbi linnavalitsuse serveri. Seda saaks väga lihtsalt jälgida, aga praegu ei ole ma küll midagi kahtlast märganud.

Silver Meikar, riigikogu liige
Ma ei tea, ma ei ole millegi erilisega hakkama saanud ja huvi ei paku. Võib-olla Valgevene võimud jälgivad mind. 14. jaanuaril toimusid Valgevenes kohalikud valimised, kus viibisin Valgevene toetusgrupi vaatlejana. Ma ei näe põhjust, miks keegi võiks huvituda minu tagasihoidlikest asjadest näiteks hanza.netis. Julgen spetsiaalselt kohta valimata internetis vajalikke asju ajada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing