Seniolematu nädal megatähtedega

Christel Karits 30. november 2007, 00:00

Piletimüügi kiirusrekordi lõi konkurentsitult Enrique Iglesias, kelle tänane kontsert müüdi välja pärast klubiliikmete pääsmete lunastamist 15 minutiga. Tänu sellele, et Eesti esinemine on tema tuuri viimane, nõustus staar päev hiljem andma teisegi kontserdi. Sellele on saada veel viimased istekohad hinnaga 995 krooni.

Joe Cockeri kontserdile on jäänud sadakond tooliomaniku kohta ja pressiesindaja Reno Hekkonensi hinnangul ei peaks need, kes tahavad kontserdile pääseda, enam kaua mõtlema, sest suure tõenäosusega järgmisel nädalal enam pileteid saada pole.

2. detsembril toimuvale Legends of Rockile, millel astuvad üles Alice Cooper ja Foreigner on müüdud 80% protsenti pääsmetest.

Algava seitsme päeva jooksul külastab Eestit veel üks maailma nimega täht - Bryan Adams annab kontserdi 5. detsembril Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses. Pressiesindaja sõnul on ka neil piletimüük läinud hästi ja suurema osa on Bryani austajad välja ostnud.

Superstaar Enrique Iglesias tuleb Eestisse koos 12-liikmelise bändiga. Show jaoks paigaldatakse Saku Suurhalli massiivne T-kujuline lava. Põhilavalt suunduvad tribüünide suunas külgharud, saali keskossa aga 19meetrine lavakeel koos minilavaga selle otsas. Lavale minekuks kasutab Enrique erilifti.

Selline paigutus ning videoekraanide olemasolu võimaldavad publikul show'd igast sektorist hästi jälgida. "Kontserdil kasutatav võimas valgustehnikapark koos omapärase lavakujundusega teeb show väga värvikaks," kinnitas BDG tegevdirektor Eva Palm.

Maailmaturneel viibiva Cooperi show Psycho-Dram tõotab šokirokkari etendustele veel vindi peale keerata. Milliste veidrustega staar seekord laval hakkama saab, pole avalikustatud. Koos Cooperiga astub üles esmakordselt Eestisse saabuv Foreigner, kes on maailmakuulus oma rokiballaadide poolest.

Foreigneri ja Alice Cooperi eel esinevad Eesti rokkmuusika kullavaramu töötlustega Aides ja Brides in Bloom.

Cooper ja tema ligi 50-liikmeline meeskond saabub Eestisse ööl vastu kontserdipäeva.

Maailma legendaarsemaid muusikaikoone Joe Cocker astub Saku Suurhallis üles 6. detsembril. Käredahäälne megastaar saabub Eestisse eralennukiga ja toob kahetunnise kontserdiga "Hymn 4 My Soul" publikule oma 40aastase karjääri suurimad hittlood.

Bryan Adams on vahetult enne Tallinna jõudmist andnud kontserdid Vilniuses ja Riias. Eestis esitab ta oma loomingu paremiku.

Korraldajad lubavad meeldejäävat sündmust kõigile Bryani loomingu austajatele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing