Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seniolematu nädal megatähtedega

  Piletimüügi kiirusrekordi lõi konkurentsitult Enrique Iglesias, kelle tänane kontsert müüdi välja pärast klubiliikmete pääsmete lunastamist 15 minutiga. Tänu sellele, et Eesti esinemine on tema tuuri viimane, nõustus staar päev hiljem andma teisegi kontserdi. Sellele on saada veel viimased istekohad hinnaga 995 krooni.
  Joe Cockeri kontserdile on jäänud sadakond tooliomaniku kohta ja pressiesindaja Reno Hekkonensi hinnangul ei peaks need, kes tahavad kontserdile pääseda, enam kaua mõtlema, sest suure tõenäosusega järgmisel nädalal enam pileteid saada pole.
  2. detsembril toimuvale Legends of Rockile, millel astuvad üles Alice Cooper ja Foreigner on müüdud 80% protsenti pääsmetest.
  Algava seitsme päeva jooksul külastab Eestit veel üks maailma nimega täht - Bryan Adams annab kontserdi 5. detsembril Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses. Pressiesindaja sõnul on ka neil piletimüük läinud hästi ja suurema osa on Bryani austajad välja ostnud.
  Superstaar Enrique Iglesias tuleb Eestisse koos 12-liikmelise bändiga. Show jaoks paigaldatakse Saku Suurhalli massiivne T-kujuline lava. Põhilavalt suunduvad tribüünide suunas külgharud, saali keskossa aga 19meetrine lavakeel koos minilavaga selle otsas. Lavale minekuks kasutab Enrique erilifti.
  Selline paigutus ning videoekraanide olemasolu võimaldavad publikul show'd igast sektorist hästi jälgida. "Kontserdil kasutatav võimas valgustehnikapark koos omapärase lavakujundusega teeb show väga värvikaks," kinnitas BDG tegevdirektor Eva Palm.
  Maailmaturneel viibiva Cooperi show Psycho-Dram tõotab šokirokkari etendustele veel vindi peale keerata. Milliste veidrustega staar seekord laval hakkama saab, pole avalikustatud. Koos Cooperiga astub üles esmakordselt Eestisse saabuv Foreigner, kes on maailmakuulus oma rokiballaadide poolest.
  Foreigneri ja Alice Cooperi eel esinevad Eesti rokkmuusika kullavaramu töötlustega Aides ja Brides in Bloom.
  Cooper ja tema ligi 50-liikmeline meeskond saabub Eestisse ööl vastu kontserdipäeva.
  Maailma legendaarsemaid muusikaikoone Joe Cocker astub Saku Suurhallis üles 6. detsembril. Käredahäälne megastaar saabub Eestisse eralennukiga ja toob kahetunnise kontserdiga "Hymn 4 My Soul" publikule oma 40aastase karjääri suurimad hittlood.
  Bryan Adams on vahetult enne Tallinna jõudmist andnud kontserdid Vilniuses ja Riias. Eestis esitab ta oma loomingu paremiku.
  Korraldajad lubavad meeldejäävat sündmust kõigile Bryani loomingu austajatele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
"Tunnen, et on vaja telefon kätte võtta... ja kukun jälle töösse!"
Miks juhtub nii, et inimesed on pidevalt ühenduses tööga, millised on tagajärjed ja kuidas ennast tööst lahti haakida, kirjutavad organisatsiooniuurijad Anne Reino, Alo Treial ja Maria Murumets Äripäeva essees.
Miks juhtub nii, et inimesed on pidevalt ühenduses tööga, millised on tagajärjed ja kuidas ennast tööst lahti haakida, kirjutavad organisatsiooniuurijad Anne Reino, Alo Treial ja Maria Murumets Äripäeva essees.
Ferrari kutsub tagasi 23 000 sõidukit
Itaalia autotootja Ferrari kutsub tagasi 23 555 sõidukit, sest kahtlustab paljudel mudelitel viga pidurites, vahendab ajakiri Car and Driver.
Itaalia autotootja Ferrari kutsub tagasi 23 555 sõidukit, sest kahtlustab paljudel mudelitel viga pidurites, vahendab ajakiri Car and Driver.
Reaalajas börsiinfo
Raadiohitid: ostuidee karuturul ja tippjuhtimise vähem nähtav pool
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Nädala lood: suures skeemis paljastati Eesti firma, elekter kallineb hoogsalt edasi
Selle nädala olulisematest sündmustest tasub esile tuua üks rahvusvaheline skeem, mille paljastamisel tuli esile ka Eesti firma. Lisaks ei saanud mööda energeetikast, sest tuleval talvel ähvardab elektri hind tõusta selgelt kõrgemale, kui oli suvine hinnatipp.
Selle nädala olulisematest sündmustest tasub esile tuua üks rahvusvaheline skeem, mille paljastamisel tuli esile ka Eesti firma. Lisaks ei saanud mööda energeetikast, sest tuleval talvel ähvardab elektri hind tõusta selgelt kõrgemale, kui oli suvine hinnatipp.
Paar miljonit kilo maasikaid mädaneb Soomes põllule
Ukraina sõja põhjustatud tööjõuprobleem on peapõhjus, miks hulk maasikaid Soomes põllule on jäänud, kohati on ka vihmad maasikakorjamist takistanud, kirjutab Yle uudisteportaal.
Ukraina sõja põhjustatud tööjõuprobleem on peapõhjus, miks hulk maasikaid Soomes põllule on jäänud, kohati on ka vihmad maasikakorjamist takistanud, kirjutab Yle uudisteportaal.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.