ÄP fototoimetus • 4. detsember 2007 kell 22:00

Novembrikuu kirjakast

Täname taaskord neid, kes meile kirjutasid!

Tundub, et lugejate tähelepanu on kõige rohkem köitnud Personalipunkti omaniku Herdis Ojasu kolumnide sari oma teise tütrekese ootusest ja sünnist.

Tänuks sisuka kirja eest saab seekord Dolce & Gabbana lõhna The One Heli Tallinnast. Ootame teie kirju ka detsembrikuus!

Dilemma toimetajad Katri ja Elo

Minu suur lemmik Dilemmas on "Naise päev" - vahva võimalus piiluda teise inimese päeva, mis on huvitav isegi siis, kui inimesest varem kuulnud pole. Seekordne Heli Raidve päev oli eriti muhe lugemine. Ka välismaa-lood võõrsilt on peaaegu alati huvitavad.

Herdis Ojasu lugude sari on mulle silma jäänud. Endal sündis laps paar aastat tagasi ja Herdise lugusid lugedes tulevad oma tolleaegsed emotsioonid värskelt meelde. Loodan, et saan tema lugusid edaspidigi lugeda. Väike laps kasvab ju kiiresti, tunded ja mõtted ununevad nii, kuidas uusi elamusi muudkui peale tuleb. Hea, kui keegi siis jälle neid ununenud asju meelde tuletab.

Dilemma on mu lemmik naisteajakirjade seas koos Eesti Naisega. Miks? Sest Dilemmas on soojust. Ma ei tea, kas ettevõtlikud naised, kellest Dilemma kirjutab, on sooja hingega või on seda ajakirja tegijad. Vist mõlemad. Ja see soojus jõuab lugejani.

Miks mulle veel Dilemma meeldib? Dilemma kirjutab asjalikest naistest, Dilemma lugude stiil on nauditav ning Dilemmas leidub väga hea ideega alarubriike, mida teistes ajakirjades pole. Näiteks "Raske otsus", "Naise päev", "Ilukulud" ja "Stiil". Kahe viimase puhul on lihtsalt suurepärane, et leiate ettevõtjaid, kes on nõus laskma oma riidekapis ja kosmeetikakotis sorida. Väga huvitav lugemine ja pildimaterjali uurin alati põhjalikult.

Maire Milder portreteeritavana hea valik, hoolimata sellest, et temast ju üsna palju kirjutatud on. Kui vahel on persoonikate lugemist lõpetades tunne, et tegelikult portreteeritava olemusest midagi teada ei saanudki, sest lugu uppus faktidesse ja tsitaatidesse, siis Milderi puhul see nii ei ole. Novembri Dilemma emotsionaalseim, ilusaim ja südamesse minevaim lugu oli Herdis Ojasu kolumn. Tunnistan, et hakkasin seda lugedes nutma. Soovitan Herdise mõtteid lugeda kõigil naistel, kes kärsitult mõtlevad, kas pisikese lapse kõrvalt juba tööle minna või mitte.

"Ilukuludes" oli väga vahva, et äridaam ei häbenenud 20kroonise kreemi kasutamist!

Autor: ÄP

Hetkel kuum