Vandenõu või suutmatus?

Anne Oja 08. jaanuar 2008, 00:00

Aastal 2003 võtsid uurimisorganid suure käraga notari juures vahi alla toonase Tallinna abilinnapea Vladimir Panovi ja endise kaitsepolitseiniku Priit Tikerpe. Kahtlustame poliitilist vandenõu, kinnitasid nii Tikerpe kui ka Panov. Järgnevate aastate jooksul sai altkäemaksust pistis ning eile võttis prokurör oma esialgse süüdistuse riismed hoopiski tagasi. Kohtul ei jäänud muud üle kui mehed õigeks mõista. Ent mida peab asjast arvama tavakodanik? Kas tegemist oli tõesti ühega arvukatest poliitilistest vandenõudest või hoopis uurimisorganite suutmatusega?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing