Pae karjääri eskiis valmib kevadeks

ÄP 21. jaanuar 2008, 00:00

Pae karjääri ala hoonestusõiguse omandanud Merko Ehituse tütarfirma OÜ Constancia on asunud koostöös Tallinna linnaplaneerimise ametiga alale detailplaneeringu koostamist ette valmistama, teatas ettevõte.

"Kõigi eelduste kohaselt valmib varakevadeks detailplaneeringu lähteülesanne ja eskiis, peale selle avalikku väljapanekut saab linnavalitsus detailplaneeringu algatada," ütles abilinnapea Taavi Aas. "Loodetavasti saab detailplaneering aasta lõpuks kehtestatud ning järgmise aasta varakevadel ala korrastamine alata."

Idee kohaselt kujuneb Pae puhkealast atraktiivne vaba aja veetmise ja sportimise paik. "Eesmärgiks on korrastada ala võimalikult kiiresti ja terviklikult," sõnas abilinnapea Taavi Aas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing