ÄP fototoimetus • 20. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Pae karjääri eskiis valmib kevadeks

Pae karjääri ala hoonestusõiguse omandanud Merko Ehituse tütarfirma OÜ Constancia on asunud koostöös Tallinna linnaplaneerimise ametiga alale detailplaneeringu koostamist ette valmistama, teatas ettevõte.

"Kõigi eelduste kohaselt valmib varakevadeks detailplaneeringu lähteülesanne ja eskiis, peale selle avalikku väljapanekut saab linnavalitsus detailplaneeringu algatada," ütles abilinnapea Taavi Aas. "Loodetavasti saab detailplaneering aasta lõpuks kehtestatud ning järgmise aasta varakevadel ala korrastamine alata."

Idee kohaselt kujuneb Pae puhkealast atraktiivne vaba aja veetmise ja sportimise paik. "Eesmärgiks on korrastada ala võimalikult kiiresti ja terviklikult," sõnas abilinnapea Taavi Aas.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt