Tallinna Vesi ja Eesti Telekom lõikavad kasu

Agnes Ojala 10. märts 2008, 00:00

"Suure inflatsiooni keskkonnas tuleks investeerida sektoritesse, mis küll ei näita kiiret kasvu, kuid hoiavad oma väärtust ajas, näiteks kuld ja teised maavarad, kohvi, teravili jne. Samuti võiks vaadata utility-sektorit: energia, vesi," arvas Evli Securitiese partneri Tiiu Pedaja.

Tallinn börsil peab Pedaja kõrge inflatsiooni korral kõige sobilikumateks Tallinna Vett ja Eesti Telekomi.

Tarbijahinnaindeksi muutus oli 2008. aasta veebruaris võrreldes eelmise aasta veebruariga 11,3%, mis on viimase kümne aasta kõrgeim tõus, teatas statistikaamet. Suuremad indeksi mõjutajad olid toidu hinna tõus, eluasemekulutuste suurenemine ja mootorikütuse kallinemine. Rahandusministeerium usub, et veebruariga on inflatsiooni tipp saavutatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing