Agnes Ojala • 9. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinna Vesi ja Eesti Telekom lõikavad kasu

"Suure inflatsiooni keskkonnas tuleks investeerida sektoritesse, mis küll ei näita kiiret kasvu, kuid hoiavad oma väärtust ajas, näiteks kuld ja teised maavarad, kohvi, teravili jne. Samuti võiks vaadata utility-sektorit: energia, vesi," arvas Evli Securitiese partneri Tiiu Pedaja.

Tallinn börsil peab Pedaja kõrge inflatsiooni korral kõige sobilikumateks Tallinna Vett ja Eesti Telekomi.

Tarbijahinnaindeksi muutus oli 2008. aasta veebruaris võrreldes eelmise aasta veebruariga 11,3%, mis on viimase kümne aasta kõrgeim tõus, teatas statistikaamet. Suuremad indeksi mõjutajad olid toidu hinna tõus, eluasemekulutuste suurenemine ja mootorikütuse kallinemine. Rahandusministeerium usub, et veebruariga on inflatsiooni tipp saavutatud.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt