Baltic Storm Promotions avab artistide agentuur

ÄP 08. aprill 2008, 00:00

Lisaks pakutakse valmis ürituste projekte nii Eestist kui ka välismaalt. Agentuur hõlmab nii tuntud tegijaid kui ka seni veel laiemale avalikkusele teadmata artiste. Eesmärgiks on pakkuda erinevatele firmadele, ürituste korraldajatele ja meelelahutusasutustele kvaliteetset teenust ning oma tööd tundvaid meelelahutajaid.

Baltic Storm Promotions on 2005. aastal Ühendkuningriikides loodud organisatsioon, mis tegeles ürituste korraldamisega ning läbi viimisega Inglismaal. Septembris 2007 registreeriti firma Eestis ning peakontor kolis siia ümber.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing