Kundla ahnus ja rumalus

Enn Tosso 17. aprill 2008, 00:00

Imetabane raamat "Jah, härra peaminister" pajatab, et Londoni Citys on reegel: kui oled rumal, pead olema aus, ja kui sa just väga aus pole, pead olema piisavalt tark, et mitte vahele jääda.

Eesti poliitiline ja majandusajalugu kubiseb skeemimeistritest ja alkeemikutest, kellest mõnedki on pääsenud, ent paljud siiski näpud kõrvetanud. Või enamatki. Ent Eesti lähiajalugu ei tunne teist sellist meest nagu Jaan Kundla. Väljenduda sedavõrd jõhkralt ja valimatult? Juhtub. Susserdada kuluhüvitistega? Juhtub. Ent seda kõike koos ja mitu korda järjest? Nii hullusti ikka ei saa juhtuda. Sellist asja ei unustata ega andestata Londoni Citys ja paraku isegi mitte Eestis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing