Turismiuudised

ÄP 30. mai 2008, 00:00

Hiirte ajust avastatud nn söögiaja kella uurimine viis järelduseni, et lühiajaline paastumine võib aidata inimestel ajavahega kohaneda. Toitumisest sõltuv kell on sarnane inimese olulisima ajaarvamise süsteemi - ööpäevaste rütmidega, vahendas novaator.ee LiveScince'i uudist. Söögiaegu muutes saaksid reisijad keerata üles oma sekundaarse söögiajakella ning ajavahega kiiremini kohaneda. Pika sõidu korral tuleks lennukitoidust loobuda ja kohale jõudes korralik kõhutäis süüa.

Prantsuse lennufirma Air France'i eliitkliendid saavad uue teenusena proovida Pariisi lennujaamas ümber istudes massaaži. Teenust pakub poole sajandi eest asutatud Prantsuse kosmeetikakompanii Clarins, mis on spetsialiseerunud nahahooldusvahenditele. Air France'i teatel pakuvad nad stressi vähendavat massaaži oma esimese klassi klientidele Charles de Gaulle'i lennujaama eliitreisijate ootesaalides.

Ühtlasi uuendas Air France reisijaile lennukis jagatava kehahoolduskotikese sisu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing