Turismiuudised

ÄP 30. mai 2008, 00:00

Hiirte ajust avastatud nn söögiaja kella uurimine viis järelduseni, et lühiajaline paastumine võib aidata inimestel ajavahega kohaneda. Toitumisest sõltuv kell on sarnane inimese olulisima ajaarvamise süsteemi - ööpäevaste rütmidega, vahendas novaator.ee LiveScince'i uudist. Söögiaegu muutes saaksid reisijad keerata üles oma sekundaarse söögiajakella ning ajavahega kiiremini kohaneda. Pika sõidu korral tuleks lennukitoidust loobuda ja kohale jõudes korralik kõhutäis süüa.

Prantsuse lennufirma Air France'i eliitkliendid saavad uue teenusena proovida Pariisi lennujaamas ümber istudes massaaži. Teenust pakub poole sajandi eest asutatud Prantsuse kosmeetikakompanii Clarins, mis on spetsialiseerunud nahahooldusvahenditele. Air France'i teatel pakuvad nad stressi vähendavat massaaži oma esimese klassi klientidele Charles de Gaulle'i lennujaama eliitreisijate ootesaalides.

Ühtlasi uuendas Air France reisijaile lennukis jagatava kehahoolduskotikese sisu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing