Toomas Tool ostis ligi 50 miljoni eest Arco Vara aktsiaid

ÄP 09. juuli 2008, 00:00

Arco Vara aktsionär Toomas Tool informeeris eile Aco Vara sellest, et ta on eraisikuna omandanud 5 miljonit Arco Vara ASi aktsiat hinnaga umbes 47 miljonit krooni, mis moodustab 5,25% Arco Vara aktsiatest.

Üleeile tuli börsile teade, et Arti Arakale kuuluv OÜ Greatway osalus on Arco Varas 5,25% võrra vähenenud, mis kattub Toomas Tooli osalusega. Arakas ei kommenteerinud, kellele ta oma osaluse müüs. Börsiteates selgub vaid, et aktsiad on üle läinud SEB kliendi kontole.

Rohkem Monaco ja Lätiga kui Eestiga seostatud Toomas Tool omab Eestis sadade miljonite kroonide väärtuses kinnisvara, millega ta aastate kaupa pole midagi ette võtnud.

Toolile kuulub terve kvartal Tallinnas Tulika-Madara tänava kandis, kümneid elamumaakrunte Viimsis, Lohusalu endine pansionaat, lisaks teiste firmade osaluse kaudu üksikuid maju Tallinna vanalinnas või südalinnas, näiteks Westmani poe maja.

Äripäeva rikaste edetabelis on Tool 159. kohal.

Toomas Toolilt ega Arti Arakaselt ei õnnestunud eile kommentaari saada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing