Maailma tüdruk

Lennart Beat 18. juuli 2008, 00:00

Näete, mitte kõiki Universal Music Companyga seotud Eesti lauljatare ei taba ebaõnn. Asi pole kohalike talentide puudumises, vaid nende olemuse tabamises ja õiges kanaliseerimises, puudulikus oskuses artiste majandada. Saadetakse plaat raadiosse, paremal juhul link, ega mõelda läbi, kuhu miski sobib ja kuhu mitte. Kerlil on lõpp hästi läinud. Õiged inimesed mõistsid potentsiaali ja viisid teiste õigetega kokku. Avril/Alanis/Björk/Evanescence ühel plaadil on muide kompliment ja sünergia on jõulisem kui Gooti Lighti sildike. Tema generatsioon peaks seda lennult mõistma. Minu lemmikud on aga r'n'b stiilis "Beautiful Day" ja "The Creationist" Guy Chambersilt, kes on kirjutanud Robbie Williamsi parimad laulud. Tugev globaalne debüüt, ei vähem.

Ise täna Lätti Positivus AB festivalile, sest Travis, Manic Street Preachers ja Timo Maas pole kodule kunagi lähemal esinenud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing