ÄP fototoimetus • 20. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kontsentreeru põhitegevusele

Õige on ütlus, et n-ö headel aegadel tehtud otsused on tihtipeale halvad. Kui raha on laiemalt käes, läheb see kergekäeliselt taga ajama veelgi suuremat raha - ristisuunas senise põhitegevusega. Margus Kohava, kes on tuntuks ja tegijaks saanud puidutööstuses, tegi 2005. aastal 400 000kroonise investeeringu restoraniärisse, söögikohta nimega Buen Provecho. See on nüüdseks kandnud kahjumit 3,3 miljonit krooni. Aga eks restoraniäri olegi veel lühikese ajalooga ja selle kasu kahtlane, võrreldes puiduga. Millal süüdati tuli esimest korda kahe puupulga abiga?

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt