Krimelte: pärast hooaega hakkame atra seadma

Katre Pilvinski 03. oktoober 2008, 00:00

"Loomulikult see, mis toimub globaalsetel turgudel, puudutab meid seda enam. Rohkem kui neid ettevõtteid, kes ainult Eesti turul tegutsevad. Jälgime väga pingsalt, mis toimub maailmas, ning oleme valmis reageerima," rääkis tegevdirektor.

Üldine majanduslangus Eestis ettevõtte tegevust Salumi sõnul ei mõjuta, sest 95 protsenti toodangust eksporditakse. "Suure tõenäosusega jõuab see ükskord ka meieni. Loodame, et selle hooaja saaks lõpetatud, ja siis tekib niikuinii langusperiood, sest talvel ei kasutata neid tooteid ja see jätab võimaluse atra seada ja vaadata, mis toimub," ütles Salum.

"Oleme suhelnud tihedamini oma kontoriga Venemaal ja on kuulda, et seal on kinnisvaraprojekte peatatud. Asjad ei pruugi minna nii rõõmsalt, nagu nad plaanitud olid ja alustatud said," lisas ta.

Krimelte suurimale turule Venemaale müüs ettevõte ehitusvahte 2006. aastal 75 protsenti, aastal 2008 aga 66 protsenti. "Mitte et Venemaa turg oleks vähenenud, kuid teised turuosad on kasvanud," ütles Salum.

Salumi sõnul pole Eesti-Vene poliitilised suhted ettevõtte tegevust negatiivselt mõjutanud. "Mina isiklikult ja minu kolleegid pole kohanud ebasõbralikkust meie suhtes, aga seda on kindlasti mingil määral," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing