Parts: jutt maakonnaliinide väljasuremisest ei vasta tõele

Kaisa Tahlfeld 21. oktoober 2008, 00:00

"Jutt väljasuremisest numbriliselt ei vasta tõele. Mõnedes maakondades liine vähendatakse, asendatakse," märkis Parts.

2008. aastal väheneb kaheksas maakonnas bussiliine üle 900 000 liinikilomeetri ning seitsmes maakonnas suurendatakse liinikilomeetrite arvu, rääkis riigikogu ees eile regionaalminister Siim-Valmar Kiisler.

"Oleme saavutanud selle, et toetused kasvavad 2009. aastal 339 miljonini ehk võrreldes 2008. aastaga 26 protsenti. Tegelikud võimalused sõltuvad eelkõige sellest, kui palju muutuvad bussijuhtide palgad ja kütusehinnad," selgitas Kiisler.

GoBusi omaniku Aivo Pärna arvates on mõistlik sõita bussidel seal, kus on ka inimesi. "Olen nõus sellega, et praegu sõidetakse mõttetuid marsruute. Liine saab vähendada vaid maavalitsuse esindaja ja vallavanemad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing