20. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Parts: jutt maakonnaliinide väljasuremisest ei vasta tõele

"Jutt väljasuremisest numbriliselt ei vasta tõele. Mõnedes maakondades liine vähendatakse, asendatakse," märkis Parts.

2008. aastal väheneb kaheksas maakonnas bussiliine üle 900 000 liinikilomeetri ning seitsmes maakonnas suurendatakse liinikilomeetrite arvu, rääkis riigikogu ees eile regionaalminister Siim-Valmar Kiisler.

"Oleme saavutanud selle, et toetused kasvavad 2009. aastal 339 miljonini ehk võrreldes 2008. aastaga 26 protsenti. Tegelikud võimalused sõltuvad eelkõige sellest, kui palju muutuvad bussijuhtide palgad ja kütusehinnad," selgitas Kiisler.

GoBusi omaniku Aivo Pärna arvates on mõistlik sõita bussidel seal, kus on ka inimesi. "Olen nõus sellega, et praegu sõidetakse mõttetuid marsruute. Liine saab vähendada vaid maavalitsuse esindaja ja vallavanemad.

Autor: Kaisa Tahlfeld

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt