Alta Capital hoiab saladuskatte all kolme uut firmat

31. oktoober 2008, 11:17

Indrek Rahumaa veetaval Alta Capital
Partnersil on soetanud eelmise aasta lõpus ja selle
aasta alguses loodud ettevõtetted OÜ Redwater, OÜ Greenwater ja OÜ
Pinkwater.

Mis firmadega tegemist, Rahumaa rääkida ei taha, kuna need on tema sõnul arendusjärgus projektid.

Nädal aega kestnud ponnistuste järel sai aripaev.ee Altast kommunikatsioonifirma kaudu vastuse, et kui ettevõtted jõuavad ilmselt arendusfaasist välja järgmisel aastal ja siis on Alta Capital valmis ka nendest kõnelema.

OÜ Redwater kanti äriregistrisse 07.03.2008 ja selle juhatuse liikmed on Indrek Rahumaa ja Priit Põldoja, asutaja OÜ EuroConsult ning osanik Alta Capital Partners S.C.A., Sicar, registreeritud Luksemburgis. Ettevõte tegeleb mitmesuguste erinevate kaupade vahendamisega, nähtus äriregistrist.

OÜ Greenwater registreeriti äriregistris 04.12.2007 ning selle juhatuse liikmena seisab äriregistris Indrek Rahumaa. Osanik, asutaja ja tegevusala on samad, mis Redwateril.

OÜ Pinkwater on äriregistrisse kantud 21.04.2008 ning selle juhatuse liikmeteks on märgitud Indrek Rahumaa ja Andrus Uudmäe. Asutaja on SIA Alta Capital Partners, mis on registreeritud Lätis ning osanikuks osutus OÜ Ahtri Maja. Tegevusalaks seisab äriregistris valdusfirma tegevus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. February 2009, 06:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing