Tarkvaralahendus säästab tuhandeid

Indrek Kald 16. detsember 2008, 00:00

Praegu kehtib ettevõtete autodele erisoodustusmaks 2000 krooni kuus, järgmisest aastast kasvab see 4000 kroonile. "Kui ettevõte ei soovi erisoodustusmaksu tasuda, tuleb pidada töösõitude tarbeks sõidupäevikut," selgitas Oskando juht Kristi Hakkaja. Oskando sõidukihaldusteenus Drivery võimaldab sõidupäevikut täita ning erisoodustusmaksu kuludest pääseda minimaalse ajakuluga, lisas ta. "Tööandjal ei ole seda süsteemi vaja vaid maksuameti pärast, vaid see võimaldab hoida kokku kulusid," ütles GSMvalve juhatuse liige Risto Eelmaa.

IT-lahendused annavad ülevaate sõiduki marsruudist autosse paigaldatava seadme ja brauseri abil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing