PM: ametnikele võidi pensionide kojukannete arv ette kirjutada

16. jaanuar 2009, 07:33

Kuigi sotsiaalminister ja
sotsiaalkindlustusameti juht on väitnud, et pensioni kojukande piirarvust ei ole
juttu olnud, räägib sotsiaalkindlustusameti töötajate kirjavahetus teist keelt.

Nimelt käib seal jutt kuni 12 000 inimesest, kelle kojukandeavalduse pensioniameti töötajad võivad rahuldada. Eelmise aasta lõpuni viisid Eesti Posti töötajad pensioni koju ligikaudu 65 000 inimesele, kirjutas Postimees.

Tallinna pensioniameti direktori kohusetäitja Kaia Kulla kirjutab täpselt, mitu kojukande avaldust võib Tallinna piires rahuldada ning kuigi see olevat kõigest 3960, oli avaldusi detsembris juba rahuldatud 4685. «Nii et palun tõeliselt kõva südant ja igasugune inimlikkus kõrvale heita,» seisis Kulla kirjas, kes täitis vaid sotsiaalkindlustusameti peadirektori Külli Pedaku käske, informeerides oma kolleege kojukande piirarvudest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2009, 07:33
Otsi:

Ava täpsem otsing