Tarantino tuli taas. Korralikult

Rivo Sarapik 04. september 2009, 00:00

Vääritud tõprad on lavastajatoolis istunud Quentin Tarantino nime tõttu aasta üks räägitumatest ja oodatumatest teostest. Põhjusega, sest mees on kinoajalukku andnud klassikad nagu Pulp Fiction ja Reservoir Dogs.

Meeletut tegevust, nagu mehe käekiri ikka, filmilt oodata ei maksa. Natside poolt okupeeritud Prantsusmaal viimaste seas harvendustööd tegeva ameeriklaste kamba tegemistest saab kahe ja poole tunni jooksul osa peamiselt lavastaja sõnaseadmisoskust nautides ning dialoogi jälgides. Pettuma siiski eriti ei pea, kui Brad Pitt välja arvata.

Ei teagi, miks Pitt kaasa lööma pidi. Et meelitada kinno ka need, kellele Tarantino nimi rahakotiraudu avama ei pane? Näitlejana teeb mees, paari üksiku erandstseeni näol, alla lati soorituse. Peamiselt seetõttu, et kaasvõitlejad, eesotsas Christoph Waltziga, kelle "juudikütt" on jooksval aastal üks vingemaid ja meeldejäävamaid karaktereid kinos, pakuvad briljantse esinemise. Lisaks talle jääb meelde juuditari kehastav Mélanie Laurent, kes napilt natside käest pääsenuna nonde suured ninad oma kinno sisse tahab põletada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing