Julge samm, Swedbank!

Kadri Bank 25. november 2009, 00:00

Tõtt öelda olin üleeile õhtul ka ise üllatunud, kui Swedbanki Rootsi esindaja mulle tunnistas, et Swedbank tahab varahaldusega tegeleva tütarfirma ohjad kõvemini kätte võtta, ajendatuna osaliselt Eesti pensionifondidega juhtunust ja ka Rootsis tehtud vigadest. Vigade tunnistamine nõuab julgust, aga see oli õige samm.

Roburi juhatuse väljavahetamise tegelikest põhjustest rääkimine näitab, et vigadest on ka organisatsioonisiseselt õpitud ning neid püütakse tulevikus ennetada. Pealegi ütleb ka eesti vanasõna, et puhas süda on rohkem kui kott kulda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing