Katre Pilvinski • 9. juuni 2010 kell 10:19

Wendre: eksport kasvab sügisel-talvel

Meie ekspordi kasv aasta lõikes tuleb vähemalt 10-15%, olulist hüpet loodame teisel poolaastal, ütles Wendre tegevjuht Vahur Roosaar.

"Meil võrreldes eelmise aastaga ekspordi osas müügikasvu 35% ei olnud, aga meil pole ka aastaplaanis sellised numbreid ette näha," kommenteeris Roosaar.

Kuid me tahame kasvada ja näeme oma kasvu tänase info põhjal põhiliselt aasta teises pooles, lisas ta. "Aasta esimene poole ongi meil planeeritud suhteliselt stabiilne ja aasta teine poole peaks meie poolt ka ekspordi osas oluliselt ilusamad numbreid võrreldes eelmise aastaga näitama."

"Tervikuna näeme, vähemalt loodame, et ekspordikasv aasta lõikes tuleb vähemalt 10-15%. Teisel poolaastal loodame olulist hüpet. Võrreldes eelmise aasta esimese poolega on eksport tänavu suhteliselt stabiilne olnud," sõnas Roosaar.

Hetkel kuum