Kadrin Karner • 10. september 2010 kell 5:56

Rõtov: vaja tõsta hindu

Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi sõnul ei tohiks suhtuda halvakspanuga neisse ettevõtetesse, kes vabal turul konkurentsi keskel suudavad pakkuda head toodet või teenust ja seejuures hinda tõstavad.

"Oleme Eestis olukorras, kus hinna tõstmine ettevõtte jaoks ei ole enam tema vaba valiku küsimus, vaid seda dikteerib avalik arvamus või mõne poliitiku ütlemine," rääkis Rõtov intervjuus ETV hommikuprogrammile "Terevisioon".

Kui ettevõtted, kes suudavad pakkuda head teenust või toodet, mis on tunduvalt parem kui konkurentidel, on võimalik ja lausa vajalik Rõtovi arvates hinda tõsta. "Ettevõtted on väsinud inimeste koondamisest ja palkade vähendamisest. Oleks vaja uut kapitali ja midagi aktiivselt ette võtta, sest üldine olukord ju paraneb."

Hetkel kuum