• Jaga lugu:

  East Capital suurendas osalust Nordeconis

  Osaliselt on selgumas teisipäevase käiberalli tagamaid Tallinna börsil. Täna teatas East Capital Baltic Fund, et fondi osalus Nordecon International ASis on tõusnud üle 5%.

  Mäletatavasti leidis sel teisipäeval Tallinna börsil aset kõva käiberalli, mille taga arvati olevat plokktehinguid tegevad institutsioonid. Nordeconi aktsiatega kaubeldi tol päeval 7,3 miljoni krooni väärtuses.
  Täna avaldatud  pressiteatest selgub, et peale 25.10.2010 sooritatud aktsiatehingut omab East Capital grupp kokku 5,70% Nordecon International ASi hääleõiguslikest aktsiatest. 
  Nordecon International kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete
  ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselttegutsevad kontserni ettevõtted täna Eestis, Ukrainas ja Soomes. Kontserniemaettevõte Nordecon International AS on registreeritud ja asub Tallinnas,Eestis.
  Kontserni 2009. aasta konsolideeritud müügitulu oli 2,4 miljardit krooni. Nordecon International kontsern annab hetkel tööd ligikaudu 750 inimesele. Alates 18.05.2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ OMX Tallinna Börsi põhinimekirjas.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.