Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ASi Tallinna Vesi nõukogu täieneb Briti advokaadi näol

  Tallinna Vesi korraldab 14. detsembril erakorralise aktsionäride koosoleku, mille eesmärgiks on senise nõukogu liikme ja EBRD esindaja Matti Hyyryneni väljavahetamine United Utilities Groupi esindaja Simon Gardineri vastu.

  Tallinna Vesi sõnul soovib Matti Hyyrynen lahkuda veefirma nõukogust omal soovil. Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga Balti haru juht Hyyrynen on istunud veefirma nõukogus alates 2008. aasta detsembri lõpust.
  Uueks nõukogu liikmeks valitakse United Utilities Group PLC õigusteenuste osakonna juht Simon Gardiner. Gardiner on töötanud Briti veefirmas aastast 2002 grupi õigusteenuste juhi kohal ning on alates 2007. aastast olnud sama üksuse osakonna juht. Alates 1996. aastast omab Gardiner advokaadi (solicitor) pabereid.
  Nõukogu liikme vahetuse tingis see, et EBRD teostas 1. novembril United Utilities (Tallinn) B.V. aktsionäridevahelisest kokkuleppest tuleneva müügioptsiooni ning müüs kogu oma 8,82% kaudse osaluse firmas Tallinna Vesi United Utilities Group PLC-le. Selle tehinguga suurenes United Utilities Group PLC kaudne osalus veefirmas läbi United Utilities (Tallinn) B.V. 7.06 miljoni aktsiani ehk 35,3 protsendini ettevõtte aktsiakapitalist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.