• Jaga lugu:

  ASi Tallinna Vesi nõukogu täieneb Briti advokaadi näol

  Tallinna Vesi korraldab 14. detsembril erakorralise aktsionäride koosoleku, mille eesmärgiks on senise nõukogu liikme ja EBRD esindaja Matti Hyyryneni väljavahetamine United Utilities Groupi esindaja Simon Gardineri vastu.

  Tallinna Vesi sõnul soovib Matti Hyyrynen lahkuda veefirma nõukogust omal soovil. Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga Balti haru juht Hyyrynen on istunud veefirma nõukogus alates 2008. aasta detsembri lõpust.
  Uueks nõukogu liikmeks valitakse United Utilities Group PLC õigusteenuste osakonna juht Simon Gardiner. Gardiner on töötanud Briti veefirmas aastast 2002 grupi õigusteenuste juhi kohal ning on alates 2007. aastast olnud sama üksuse osakonna juht. Alates 1996. aastast omab Gardiner advokaadi (solicitor) pabereid.
  Nõukogu liikme vahetuse tingis see, et EBRD teostas 1. novembril United Utilities (Tallinn) B.V. aktsionäridevahelisest kokkuleppest tuleneva müügioptsiooni ning müüs kogu oma 8,82% kaudse osaluse firmas Tallinna Vesi United Utilities Group PLC-le. Selle tehinguga suurenes United Utilities Group PLC kaudne osalus veefirmas läbi United Utilities (Tallinn) B.V. 7.06 miljoni aktsiani ehk 35,3 protsendini ettevõtte aktsiakapitalist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.