Aivar Hundimägi • 9. jaanuar 2011 kell 9:36

Ossinovski poeg kandideerib sotside nimekirjas

Äripäeva jõukuse edetabelis eelmisel aastal kolmandale kohale jõudnud transiidiärimees Oleg Ossinovski poeg Jevgeni Ossinovski kandideerib riigikogu valimistel sotsiaaldemokraatide nimekirjas Ida-Virumaal.

Jevgeni Ossinovski (24) sõnul ei ole ettevõtlus teda kunagi väga sügavalt huvitanud ning sestap ta isa jälgedes astuda ei kavatse, kirjutab Delfi. "Isa toetab minu valikut täielikult, kuigi on ise ettevõtjana parempoolsema maailmavaatega," selgitas Ossinovski-juunior.

Jevgeni Ossinovski on sündinud Kohtla-Järvel, koolis käinud Aseris ja Tapal ning keskkooli lõpetanud Tallinna Reaalkoolis. Ta lõpetas cum laude Tartu ülikooli filosoofiateaduskonna ning omandas magistrikraadid kahes Inglismaa ülikoolis, milleks on University of Warwick ja London School of Economics and Political Science.

Hetkel kuum