Prügifirma juht: me ei vaja peaministrit kui ikooni

Väinu Rozental, Birjo Must 06. märts 2011, 18:27

Kui praegune peaminister Andrus Ansip tunneb, et tal oleks pärast võimalikku valimisvõitu jõudu ja püssirohtu jätkamiseks, siis lasku käia, ütles prügifirma ASi Veolia Keskkonnateenused tegevdirektor Argo Luude.

„Tuleb tunnustada, et Ansip on kuus aastat valitsust juhtinud, aga, nagu ikka, inimesed väsivad, tehes sellist rasket ja intensiivset tööd,“ arutles Luude. „Mõnes mõttes tekib küsimus, kas ja kui võimeline on ta edaspidi veel seda tööd palju aastaid jätkama ning kui kauaks tal püssirohtu jätkub.“

Luude sõnul peab võimaliku jätkamise otsustama Ansip ise. „Kindlasti ei sooviks nii, et inimene ise tunneb, et on väsinud ja tõmbuks tagasi, aga siis survestatakse teda, öeldes, et sa oled ikoon ja pead peaministrina jätkama,“ lisas Luude.

Äripäev küsis ligi sajalt suurfirma tippjuhilt muuseas ka seda, kuidas nad suhtuvad sellesse, kui peaministrina jätkab pärast valimisi taas Ansip ning millised on tema tugevad ja nõrgad küljed.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2011, 18:27
Otsi:

Ava täpsem otsing