Securitase juhiks saab taas Jaanus Pajumaa

Indrek Kald 30. märts 2011, 12:18

1. aprillist saab turvafirma Securitas Eesti AS uueks juhiks Jaanus Pajumaa. Aastast 2008 firmat juhtinud Ergo Oolup astub omal soovil juhatuse esimehe kohalt tagasi ning jätkab tööd müügidirektorina.

"Securitas Eesti AS on tulnud viimaste aastate keerulises majandussituatsioonis edukalt toime, säilitades stabiilsuse ning hoides kohta Eesti kolme suurima turvaettevõtte seas. Edaspidi soovin pühendada rohkem aega oma perele ning ettevõtte müügi arendamisele," teatas Oolup.

Pajumaa sõnul on Oolup teinud head tööd ning käivitanud ettevõttes mitmeid olulisi ja innovaatilisi töömeetmeid, luues sellega platvormi, kust on hea jätkata. "Ettevõte tänab Ergo Oolupit antud panuse eest Securitas Eesti ASi juhtimisel," lisas ta.

Pajumaa on eelnevalt töötanud Securitase tegevdirektorina aastail 2000–08, pärast seda oli ta ettevõtte nõukogu liige ja konsultant.

Securitas Eesti AS kuulub sajaprotsendiliselt maailma suurimale turvakontsernile Securitas AB, mis on 260 000 töötajaga esindatud  40 riigis üle maailma. Securitas pakub Eestis valve-, video-, läbipääsu- ja tuletõrjesüsteeme, tehnilist ja mehitatud valvet ning patrullteenust, firma siinne töötajate arv on üle 750.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. March 2011, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing