VIDEO: rahapuuduse üle keegi kurta ei saa

Kaisa Gabral 25. aprill 2011, 14:44

Kuigi rahapuuduse üle keegi kurta ei saa, siis  selleks, et ettevõtjad pangast laenu saaksid, peab pank olema ikkagi veendunud, et on olemas piisav rahavoog laenukohustuste täitmiseks, märkis pangaliidu juht Riho Unt.

Täna tutvustasid pangaliidus toimunud pressibriifingul Eesti Pangaliidu juhatuse esimees Riho Unt, finantsinspektsiooni juhatuse esimees Raul Malmstein ja  tarbijakaitseameti peadirektor Andres Sooniste uut täiustatud juhendit, mis juhib nii laenuandjate kui ka laenuvõtjate tähelepanu mõistlikumale laenamisele. 1. juulist 2011 jõustuvad tarbijakrediidi direktiivi muudatused, mis peaksid mõjutama nii laenuandjaid kui ka võtjaid.

 

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. July 2011, 17:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing