Kohtumõistmine Rakvere linnapea üle jätkub tuleval aastal

Kadrin Karner 23. mai 2011, 13:02

Viru maakohus määras tänasel eelistungil reformierakondlasest Rakvere linnapea Andres Jaadla korruptsioonisüüasja istungid järgmisele aastale.

Kohus määras Jaadla (46) süüasja istungid 16.-20. jaanuarini ning 6. ja 8. veebruarile. Tänasel eelistungil taotlusi ei esitatud, ütles maakohtu pressiesindaja Jelena Muttonen ERR-i uudisteportaalile.

Jaadlat süüdistatakse linna esindajana aastatel 2007-2008 tema endaga seotud äriühingutega OÜ Kesklinna Pargid, OÜ Rakvere Elamuhooldus ja Rakvere Linnahoolduse OÜ tehingute tegemises või ka antud äriühingute majandushuve oluliselt mõjutavates küsimustes linnavalitsuse istungitel otsuste tegemises osalemises.

Jaadla ei ole end kuriteos süüdi tunnistanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2011, 13:02
Otsi:

Ava täpsem otsing