Viikna ostaks elektri-Hummeri

Alyona Stadnik 02. juuni 2011, 15:37

Meelelahutusärimes Lauri Viikna vahetaks Hummeri hea meelega elektriauto vastu, kuid vaid siis, kui sel on piisavalt võimsust.

Lauri Viikna ostis just endale mootorratta, sest see võtab vähem kütust kui tema Hummer.„Ma vahetaksin Hummerit hea meelega elektriauto vastu, aga kahjuks ei ole tehtud sellist elektriautot, millega saab teha seda tööd mille jaoks mul Hummer on,“ kommenteeris Viikna.

Ta märkis, et ilmselt on ta Eestis ainuke, kellel seda Hummerit üldse vaja on. „Minu jaoks ei ole auto mitte ainult liikumisvahend, vaid ka tööriist,“ lausus Viikna.

Kui kunagi tehakse Hummer elektriautot, siis Viikna on nõus seda ostma ainult sellisel juhul, kui tal on piisavalt palju võimsust. „Kui ta suudab ära vedada minu elamisvaguni, mis kaalub 3,2 tonni. Kui ta suudab tõmmata mudast välja minu veoautosid või paigalda tsirkusetelgi haagist, siis miks mitte,“ sõnas Viikna.

Äripäeva päevaküsimus on, kas Teie plaanite osta endale elektriauto.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2011, 09:03
Otsi:

Ava täpsem otsing