Taurus tahab osta riigilt airBalticu aktsiaid

Anne Oja 16. juuni 2011, 16:21

Vene ärimehe Stanislav Kovtuni kontrolli all olev Taurus on teinud Läti riigile kuuluvate airBalticu aktsiate ostuks pakkumise, kirjutas ajaleht Dienas Bizness.

Minister Uldis Augulis andis hiljuti valitsusele teada, et on välja ilmunud ostja reaalse pakkumisega riigi osaluse ostuks. Ajalehe andmetel on tegu airBalticu presidendi Bertolt Ficki äripartneriga ettevõttes Baltijas Aviacijas Sistemas.

Augulis pole Tauruse ostuhuvi meediale otsesõnu kinnitanud.

Flick ütles eilsel pressikonverentsil, et jääb Saksamaale ega kavatse veel Lätti naasta. Möödunud aasta lõpus müüs Flick poole airBalticut omavast firmast Vene ärimehele Stanislav Kovtunile. Talle kuuluv Taurus Asset Management Fund Limited on registreeritud Bahama saartel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. June 2011, 16:21
Otsi:

Ava täpsem otsing