Kulla kindlustamine läheb kalliks

Silvia Kruusmaa 23. august 2011, 08:01

Kõige turvalisem ja mõistlikum oleks kulda hoida pangas, kuid kui otsustatakse kodus hoida, siis peaks selleks olema kindlasti turvaline seif, rääkis RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp.

"RSA Kodukindlustusega on automaatselt kindlustatud 4000 euro ulatuses väärisesemeid, sh kuld. Tõenäoliselt tuleb kindlustamise korral täita veel mõned lisanõuded, näiteks et korteris või majas oleks koduvalve. Kui keegi soovib kullakange eraldi kindlustada, siis on kõik läbiräägitav, kuid tõenäoliselt tuleb päris suur omavastustus ja kindlustusmakse. Põhimõtteliselt on võimalik kodus olevat kulda kindlustada, kuid kilose kullakangi kindlustamine läheb kindlasti kordades kallimaks, kui selle hoiustamine pangas,“ selgitas Kaido Kepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2011, 08:57
Otsi:

Ava täpsem otsing