Neivelti Venemaa-äri on hullult kasumis

Anne Oja 13. september 2011, 19:04

Pank Sankt-Peterburg neljakordistas I poolaastal puhaskasumi, teenides 1,127 miljardi rubla asemel 4,495 miljardit rubla, vahendas Delovõje Vedomosti.

Ettevõtja Indrek Neivelt on Sankt-Peterburgi nõukogu esimees. Ülisuurest kasumist raporteeris pank seoses kuulumisega 30 suurema Venemaa panga sekka. Sankt-Peterburgi panga tulemused osutusid paremaks analüütikute prognoosist. Analüütikud pakkusid poolaastakasumiks konsensuslikult 4,3 miljardit rubla, kirjutas vedomosti.ru.

II kvartalis teenis Sankt_Peterburg 2,4 miljardit rubla, mis tähendab kolmekordset kasvu. Prognoos lubas vaid 2,2 miljardilist puhaskasumit. 2010. aasta II kvartalis oli puhaskasumiks 777 miljonit rubla.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. September 2011, 19:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing