• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  JPMorgani kasumit ootab 2 aasta suurim kukkumine

  JPMorgan Chase homme avaldatav III kvartali kasum võib tähendada enam kui kahe aasta suurimat kukkumist, kuna Euroopa krediidikriis ja USA võlalae ümber käinud trall rikkusid optimismi USA majanduse taastumise kohta.

  Analüütikud ootavad USA suurpangalt 3,96 miljardi dollari suurust puhaskasumit, mis oleks kümme protsenti mullusest väiksem. Eelmisel aastal samal ajal oli panga kasum 4,42 miljardit dollarit ning teises kvartalis 5,43 miljardit dollarit, kirjutab Bloomberg.
  JPMorgan on esimene USA suurpank, kes avaldab oma kolmanda kvartali tulemused, olles kompassiks teiste USA suurpankade tulemuste osas. Mullu teenis pank juhatuse esimehe Jamie Dimoni vedamisel rekordilise 17,4 miljardi dollari suuruse puhaskasumi, millega ei ole hakkama saanud ükski teine USA pank.
  30. juuni seisuga oli panga bilansimaht 2,25 triljonit dollarit.
  Citigroupilt, kes avaldab tulemused 17. oktoobril, ootavad analüütikud 2,5 miljardi dollarilist puhaskasumit. Samal päeval avaldab tulemused Wells Fargo, millelt ootavad analüütikud 3,87 miljardi dollarilist kasumit. Bank of America võib 18. oktoobril teatada 2,69 miljardi dollari suurusest kasumist, mida analüütikud ootavad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.