• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Remonttööd tingivad endiselt maanteedel liikluspiiranguid

  Mitmel pool käivad teetööd sügise saabumisele vaatamata edasi, seal on autotranspordile kehtestatud liikluspiirangud, edastas maanteeinfokeskus.

  Geoloogilisteks uuringuteks on kuni 21. oktoobrini tööpäeviti kella 8:00-18:00-ni piiratud kiirust kuni 30 km/h Põlva maakonnas Värska-Petseri maanteel kilomeetritel 3,2-10,8.
  Kuni 28. oktoobrini on kaablitööde tõttu piiratud kiirust 30 km/h Jõgeva maakonnas Siimusti-Kaave teel Siimustis (km 1,9-2,3).
  Remonttööde tõttu on häiritud liiklemine Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187. kilomeetril asuval Variku viaduktil, kus mõlemasuunaline liiklus toimub Võru-Tartu suunal. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h. Tööd kestavad orienteeruvalt 2012. a juunini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Tallinna börs lükkas Balti indeksi hooga ülesmäge
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.