• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Harju Elektri keskmine töötasu tõusis üle 1500 euro

  Harju Elekter märgib oma aruandes, et võrreldes aastatagusega on firma palgakulu kasvanud 20,1% ning ulatus kolmandas kvartalis 2,03 miljoni euroni. Vahearuande põhjal saab öelda, et  keskmine kuine brutotöötasu ulatus firmas viimases kvartalis 1556 euroni (1339 eurot aasta tagasi).

  Börsifirma märgib vahearuandes, et 2010. aastal rakendati kontsernis kokkuhoiurežiimi, palgad olid külmutatud ja töötajad viidi ajutiselt osalisele tööajale.
  2011. aastal on seoses tellimuste mahu kasvuga töötatud täistööajaga, kontserni ettevõtetesse on värvatud uusi töötajaid ning kolmandas kvartalis kasutati ajutiselt ka täiendavat tööjõuressurssi.
  Aruandeperioodil on vastavalt kontsernis kehtivale preemiasüsteemile töötajatele välja makstud lisatasusid; samuti moodustati preemiareserv aastaboonuste väljamaksmiseks.
  Töötajate keskmine arv oli Harju Elektris kolmandas kvartalis 435 ehk neliteist inimest enam kui aasta eest.
  Harju Elektri tööjõust töötas septembri lõpus 302 Eestis, 86 Soomes ja 66 Leedus.
  Harju Elektri tippjuhtide tasu on 2011. aastal võrreldes aastatagusega samas aga langenud. Kui Harju Elekter nõukogu ja juhatuse liikmetele maksti 2011. aasta 9 kuuga liikme- ja töötasudena kokku 158,3 tuhat eurot, siis aasta eest 169,2 tuhat eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.