• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ligi, Parts ja must kass

  Viimaste nädalate ütlemistest jääb mulje, et koalitsiooni kuuluvate Reformierakonna ja IRLi kahe titaanimõõtu poliitiku vahelt on läbi jooksnud must kass. Jutt käib rahandusminister Jürgen Ligist ja majandusminister Juhan Partsist.
  Nii tuli Partsi juhitud ministeerium välja ideega ehitada Tartu maantee Kose-Mäo lõik valmis kiiresti avaliku ja erasektori koostöös. Otsekohene Ligi tõmbas teema kohe maha. "Minu seisukoht on eitav ja majandusminister teab seda," ütles Ligi Päevalehele. "PPP eesmärk on reeglina varjata riigi võlgu elamist," jätaks Ligi ja lisas: "Ma olen pettunud, et Euroopa võlakriis arvatakse olevat mingi abstraktne asi ja Euroopa vigade kordamine on muudkui tore." Samal ajal saatis Ligi juba uue noole Partsi haldusalas oleva EASi pihta. Talle valmistas hämmingut trikimees Jürgen Veberi toetamine (sai EASilt 166 000 eurot). "Kas see on teadmistepõhine majandus, kas see on loomemajandus?" küsis Ligi eile. "Viisteist aastat peab üks õpetaja teenima seda raha, millega mustkunstnik välismaale sõidab." Ligi meelest tuleks üle vaadata, kellele ja mille eest riik ettevõtlustoetusi jagab ning kas ettevõtted üldse vajavad neid.
  Partsil ei lähe hästi ka laiemas plaanis, alles eelmisel reedel sai ta Tallinna Sadama juhatuse valimiste käigus avalikult Reformierakonna hallilt kardinalilt Neinar Selilt sugeda.
  Jääb vaid arvata, kas tegu on erakondade või persoonide vaheliste vastuoludega. Või on see vaid näitemäng, et kaks valitsuserakonda üksteises ära ei lahustuks?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.