• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Päev börsil: kas lootus stabiilsusele aitab?

  USA aktsiaturud lõpetasid eilse mõõduka tõusuga ning ka Aasias on pigem roheline päev, mis annab stabiilsuse lootuses loodetavasti põhjuse kallineda ka Euroopa aktsiatel.

  Enamik Hiina aktsiaid on täna küll kukkunud mure tõttu, et uued aktsiate avalikud esmaemissioonid meelitavad raha teistest väärtpaberitest ära. Langus pole küll väga tõsine olnud, sest Shanghai A-aktsiate komposiitindeks oli kõigest 0,1% miinuses.
  Teistest piirkonna suurimatest aktsiaturgudest on täna enim tõusnud eile 5% kukkunud Hongkongi börsiindeks Hang Seng, mis on täna 0,8% plussis. Nikkei 225 indeks on 0,2% plussis.
  Kella 9.15 seisuga veel erilist pilti Euroopa turgude võimalikust suunast ei saanud, sest ainsana avatud Londoni FTSE 100 indeksi futuur näitas 0,80% tõusu.
  Tallinnas täna ühtegi majandustulemust oodata ei ole, kuid silm tasub peal hoida Nordeconi aktsial. Firma avalikustas eile kolmanda kvartali majandustulemused, mis ületasid LHV Panga ootusi. Firma vähendas aastatagusega võrreldes kahjumit neli korda ja käive kasvas ligi kolmandiku võrra.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.