Virge Haavasalu • 3 veebruar 2012

Raivo Tamm: miljon ootab paigutust

Veidi üle miljoni euro väljavõetud omanikutulu ootab alles investeerimist, rääkis Kiviõli Keemiatööstuse üks omanikke 2010. aasta kohta.

„Ei ole õieti investeerinudki. On ootel,” vastas Tamm küsimusele, kuhu ta väljavõetud dividendid paigutas. Ta võttis dividendid enda sõnul välja selleks, et kui peaks enda tarbeks vaja minema, siis on kohe võtta.

Tamm ütles, et tema jaoks ei ole auasi olla dividendide edetabelis. „Mulle liigne reklaam väga ei meeldi. Pigem olen tagasihoidlikum. Ega see kunagi head ei too,” uskus ta, tunnistades siiski, et halbu kogemusi tal olnud ei ole, kuigi hea meelega ta ennast ei reklaami.

Dividendide TOPis on Raivo Tamm 1 023 000 euroga 17. kohal. Tänases Äripäevas ilmus dividendide edetabel, milles on reastatud ligi 200 ettevõtjat ettevõttest välja makstud dividendide järgi. Täielikku nimekirja saab vaadata tänasest Äripäevast. 

 

Hetkel kuum