Silvia Kruusmaa • 3. juuli 2012 kell 6:41

TNT langetas hindu

Alates juulist alandas rahvusvahelise kiirkullerfirma TNT Eesti riigisiseste saadetiste kohaletoimetamise hindu kuni 40% võrra.

Ühtlasi suuendab firma ka Eesti-siseste kullerteenuste kättesaadavust. Kolme tsoonijaotuse asemel on nüüd neli: Tallinn; muu Harjumaa, Tartu, Pärnu, Rakvere, Jõhvi, Kohtla-Järve, Narva; Põltsamaa, Paide, Elva, Sillamäe, Narva-Jõesuu, Kuressaare; muu Eesti. „Uus hinnapoliitika on palju paindlikum ja sobib paremini ettevõtetele erinevate saadetiste jaoks," kommenteeris TNT Eesti müügi- ja turundusjuht Andrus Liivand.

TNT Express pakub rahvusvahelist kiirtransporditeenust. Iga päev veab firma peaaegu miljon saadetist, nii dokumente, pakke ja kaubaalustel kaupu. Ettevõttel on õhu- ja maismaatranspordivõrgustik Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas, samuti Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas ning USAs. Ettevõttes töötab 77 000 inimest ning sellel on 30 000 maismaasõidukit ja 46 lennukit. TNT Expressi 2011. aasta käive oli 7,2 miljardit eurot.

Hetkel kuum