• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Palts: eelistaksin Estonian Airi Executive kaarti  

  Ärimehe ja poliitiku Tõnis Paltsu hinnangul eelistaks tema Air Balticu rohelisele Executive kaardile sinist Estonian Airi oma.

  Äripäev küsis ettevõtjatelt ja poliitikutelt, mida teha Estonian Airiga.
   "Vajadus oma lennufirma järgi tuleneb soovist siduda üks firma Tallinna lennujaamaga. Seda seepärast, et tekitada võimalikult palju otseliine, mis tänu Eesti turu väiksusele muidu ei tekiks. Selleks, et otseliinid oleksid rohkem täitunud ja väiksema kahjumiga tuleb tegelda ettevedamisega. Viimase sissesöötmine on aga kallis lõbu, mis peegeldub ka Estonian Airi kahjumis," rääkis Palts ja lisas :"Võimalik, et ka mitte kunagi ei saavutata küllaldast mahtu vajalike otseliinide täielikuks toitmiseks. See ongi valiku koht, kas tahame otseühendusi rohkem või oleme valmis ise muutuma Kajaaniks, kust reisijaid veetakse Riiga ja Helsinkisse ette. Mul on Air Balticu roheline Executive kaart, aga ma eelistaksin sinist Estonian Airi oma," märkis Palts.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.