• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: aktsiad kaotasid hoo enne lõppu

  USA aktsiaindeksid lõpetasid täna üleval, kuid eemal päevaste tippude juurest, kuna senati demokraatliku enamuse juht Harry Reid viskas külma vett käimasolevatele arutlustele fiskaalkuristiku pärast.

  Dow Jones: 13248    +78   +0,59%Nasdaq: 3022    +44   +1,48%S&P 500:  1428    +9    +0,67%
  Reid ütles, et eelarve osas on raske jõuda kokkuleppele enne jõule. Ta lisas, et demokraadid ei kavatse vabariiklastele teha ühtegi pakkumist kulutuste kärbete osas.
  Apple’i aktsia tõusis 2%, kuna Hiina operaator Unicom ütles, et sai esimesel nädalal iPhone 5-le üle 300 000 eeltellimuse. Topeka Capital Marketsi sõnul on Apple’i põhinäitajad jätkuvalt tugevad ning aktsia peaks kiiresti taastuma peale viimast suurt langust.
  Vaatamata tänasele taastumisele, ütles McClellan’i turuanalüüsi raporti koostaja Tom McClellan, et Apple on oma tipu juba ära näinud.
  Facebooki aktsia lõpetas 0,5% üleval, kuna Capstone Research tõstis aktsia ostusoovituse 26 dollarilt 35 dollarini. Clearwire tõusis üle 11%, kuna Sprint on omandamas ülejäänud 49% ettevõttest, ütlesid allikas CNBC-le.
  Liberty Interactive ostis meediamagnaat Barry Dillerilt  peaaegu 4,8 miljonit TripAdvisori aktsiat. TripAdvisor lõpetas 6,5% üleval.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.