• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rüütli spaa pandi müüki

  Prits Libliku pärijad otsustasid juba teise oma neljast majutusasutusest Kuressaares müüki panna.

  Rüütli spaa müügikuulutus on novembri lõpust ülal ühes Vene portaalis, mis tegeleb kinnisvaramüügiga üle ilma, kirjutas Saarte Hääl.
  Portaal nimega Homes Overseas ehk eesti keeli “Kodud mere taga” tegeleb peamiselt kinnisvaramüügiga Bulgaarias, Saksamaal, Kreekas, Hispaanias, Itaalias, USA-s, Prantsusmaal, aga ka mitmel pool mujal üle ilma. Teiste seas on nad sel sügisel müüki võtnud ka Rüütli spaahotelli Saaremaal. Hind on seejuures esmapilgul üsna kopsakas – 12 miljonit eurot. Samas on ju tegemist tegutseva ja toimiva hotelliga.
  Saaremaa Spa Hotellide müügi- ja turundusjuht ning AS-i Kuressaare Sanatoorium juhatuse liige Villi Pihl tõdes, et “tänapäeva ärimaailmas on ikka nii, et sobiva maksumuse korral on kõik objektid müüdavad”. Samas kinnitas Pihl, et kindlasti ei otsi nad ise aktiivselt ostjat. Kui avaliku kuulutuse peale peaks huvi üles näidatama, siis mõeldakse edasi. Töö käib hotellis ikka samamoodi edasi.
  Seda, et Rüütli müügikuulutuses toodud hinna üle läbi rääkida ei anna, Villi Pihl ei kinnitanud. “Kõikide objektide maksumus ja müüdavus sõltuvad läbirääkimiste käigust,” nentis Pihl. Samas kutsus ta kõiki jätkuvalt Saaremaa Spa Hotellide teenuseid tarbima. “Teenused on meil head ja töötajad sõbralikud,” tõdes ta.
  2002. aasta lõpus valminud Rüütli spaahotell asub Kuressaare lossipargi ja jahisadama vahetus läheduses ehk sisuliselt neist mõlemast üle tee.
  Kuulutuses reklaamivad hotelli omanikud Rüütlit nõnda: “Oma huvitava arhitektuuri, sõbraliku personali ja mitmekesise teenustevalikuga on Rüütli saanud paljude klientide vaieldamatuks lemmikuks erinevate puhkekohtade seas. Rüütli on ideaalne puhkusekoht peredele, pakkudes nii lastele, noortele kui täiskasvanutele erinevaid ajaveetmis- ja lõõgastusvõimalusi.”
  2012. aastast saab hotellis kasutada golfisimulaatorit, lisaks on Rüütlis teadupoolest oma pisike veepark basseini, mullivanni ja liutoruga.
  Loe Lähemalt Saarte Häälest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.