Ave Lepik • 30. detsember 2013 kell 7:43

Rüütli spaa pandi müüki

Prits Libliku pärijad otsustasid juba teise oma neljast majutusasutusest Kuressaares müüki panna.

Rüütli spaa müügikuulutus on novembri lõpust ülal ühes Vene portaalis, mis tegeleb kinnisvaramüügiga üle ilma, kirjutas Saarte Hääl.

Portaal nimega Homes Overseas ehk eesti keeli “Kodud mere taga” tegeleb peamiselt kinnisvaramüügiga Bulgaarias, Saksamaal, Kreekas, Hispaanias, Itaalias, USA-s, Prantsusmaal, aga ka mitmel pool mujal üle ilma. Teiste seas on nad sel sügisel müüki võtnud ka Rüütli spaahotelli Saaremaal. Hind on seejuures esmapilgul üsna kopsakas – 12 miljonit eurot. Samas on ju tegemist tegutseva ja toimiva hotelliga.

Saaremaa Spa Hotellide müügi- ja turundusjuht ning AS-i Kuressaare Sanatoorium juhatuse liige Villi Pihl tõdes, et “tänapäeva ärimaailmas on ikka nii, et sobiva maksumuse korral on kõik objektid müüdavad”. Samas kinnitas Pihl, et kindlasti ei otsi nad ise aktiivselt ostjat. Kui avaliku kuulutuse peale peaks huvi üles näidatama, siis mõeldakse edasi. Töö käib hotellis ikka samamoodi edasi.

Seda, et Rüütli müügikuulutuses toodud hinna üle läbi rääkida ei anna, Villi Pihl ei kinnitanud. “Kõikide objektide maksumus ja müüdavus sõltuvad läbirääkimiste käigust,” nentis Pihl. Samas kutsus ta kõiki jätkuvalt Saaremaa Spa Hotellide teenuseid tarbima. “Teenused on meil head ja töötajad sõbralikud,” tõdes ta.

2002. aasta lõpus valminud Rüütli spaahotell asub Kuressaare lossipargi ja jahisadama vahetus läheduses ehk sisuliselt neist mõlemast üle tee.

Kuulutuses reklaamivad hotelli omanikud Rüütlit nõnda: “Oma huvitava arhitektuuri, sõbraliku personali ja mitmekesise teenustevalikuga on Rüütli saanud paljude klientide vaieldamatuks lemmikuks erinevate puhkekohtade seas. Rüütli on ideaalne puhkusekoht peredele, pakkudes nii lastele, noortele kui täiskasvanutele erinevaid ajaveetmis- ja lõõgastusvõimalusi.”

2012. aastast saab hotellis kasutada golfisimulaatorit, lisaks on Rüütlis teadupoolest oma pisike veepark basseini, mullivanni ja liutoruga.

Loe Lähemalt Saarte Häälest.

Hetkel kuum