Politsei vahistas rahvamaja direktori

1321-aripaev 05. jaanuar 2014, 16:05

Keskkriminaalpolitsei pidas korruptsioonikuriteos kahtlustatavana kinni Maardu rahvamaja direktori Andrei Zarenkovi, kahtlustades teda pistise võtmises.

2012. aasta mais kirjutas Äripäev, kuidas Zarenkov koos Maardu tollase linnapea Georgi Bõstroviga võitleb natsismi vastu. Nii näiteks veetsid Bõstrov ja Zarenkov 2011. aastal ühe augustikuise reede Riias Venemaa kaasmaalaste ajakirja Baltiiski Mir laiendatud toimetuse nõukogu ümarlaual. Ajakirja kirjastaja Zarenkov rääkis seal, kuidas nad kaotavad oma usaldusväärsuse, kui ei kajasta väljaandes elementaarseid inimõiguste rikkumisi Lätis ja Eestis. Samuti panevad kaasmaalasi muretsema neonatsistlikud meeleolud, russofoobia ilmingud ning püüded sundida kaasmaalasi unustama vene keelt ja kultuuri.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2014, 15:32
Otsi:

Ava täpsem otsing