Kokk Ärilehe uuendustest: kosmeetiline muutus

Kaisa Gabral 09. jaanuar 2014, 16:34

Eesti Päevaleht sulgeb senises formaadis paberil Ärilehe.  Ekspress Grupi nõukogu liikme Aavo Koka hinnangul on tegemist tavapärase formaadimuutusega.

"Minu meelest on see tavapärane kosmeetiline ajalehe formaadimuutus. Ma pole detailidega kursis, kuigi olen Ekspress Grupi nõukogu liige. Mis ka viitab, et tegemist on ajalehe tegevjuhtkonna pädevusse kuuluva toiminguga," märkis Kokk.

"Kui rääkida muutuste tähendusest, siis hoopis olulisem äriajakirjandust puudutav muudatus oli eelmisel aastal, kui Financial Times lõpetas Balti riikides paberlehe levitamise," lisas Kokk.

Tema sõnul on suured Eesti meediaturu liikumised tingitud eelkõige sellest, et  Schibsted otsustas Balti riikidest lahkuda. "See otsus käivitas mõne protsessi. Aga arvatavasti lähema poolaasta jooksul saavad asjad selgeks. Need liikumised kõik on sellised, mis meediatarbija igapäevategemisi kuidagi ei puuduta," märkis Kokk. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. January 2014, 16:34
Otsi:

Ava täpsem otsing