Neivelt: ettevõtjad loobugu moonaka mentaliteedist

09. juuni 2014, 11:39

Ekspankur Indrek Neivelt kirjutab oma blogis, et Eesti ettevõtjatel tuleb loobuda moonaka mentaliteedist ehk hakata vähem sõltuma toetusrahast ning miinimumpalk peab muutuma selliseks, et oleks võimalik peret toita.

Neivelt toob blogipostituses välja veel mitmeid muutusi, mida tuleks teha, vastasel korral oleme aastaks 2025 olukorras, kuhu me ei tahtnud jõuda. "Üks on selge. Kui kõik jätkub nii nagu viimastel aastatel, siis sinna kuhu me täna teel oleme, me jõuda ei taha," rõhutab Neivelt.

Täispikkuses saad Indrek Neivelti blogipostitust lugeda siit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. June 2014, 15:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing