Viimsi vallavanem astub tagasi

26. juuni 2014, 12:45

Viimsi vallavanem Jan Trei astub ametikohalt tagasi ning naaseb tema asendusliikmena volikokku saanud Urmas Arumäe asemel volikokku.

„Astun vallavanema ametikohalt tagasi, et kindlustada tänase Viimsi valla koalitsiooni püsimajäämine ning tagada vallavalitsuse ja selle hallatavate asutuste töörahu,“ selgitas Viimsi vallavanem Jan Trei.

„Mais moodustatud koalitsioon, kuhu kuuluvad Isamaa ja Res Publica Liidu, valimisliitude Parteivaba Viimsi ning Rannarahvas esindajad, on seadnud vallale ambitsioonikad eesmärgid. Kahetsusväärselt on Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas kandideerinud ning minu asendusliikmena volikokku pääsenud Urmas Arumäe teada andnud, et ei toeta tänase vallavõimu ettevõtmisi ehk on sisuliselt liitunud opositsiooniga. Sellises olukorras on vallale oluliste otsuste vastuvõtmine volikogus tõsiselt häiritud ning kannatavad nii Viimsi vald, Viimsi elanikud kui ka meie külalised,“ selgitas Trei pressiteate vahendusel.

Trei naasmisega volikokku säilitab võimuliit volikogus häälteenamuse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. June 2014, 13:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing