• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Baltika müük kasvas 12%

  Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder. Foto: Raul Mee

  Baltika septembri konsolideeritud müügitulu jätkuvatest tegevusvaldkondadest ulatus 4,68 miljoni euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 12%.

  Baltika septembri konsolideeritud jaemüük oli 3,77 miljonit eurot, suurenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 1%. Hulgimüük kasvas 105%, e-poe müük suurenes 74%.Jaemüük suurenes Baltikumis 3%, sh suurenes Lätis 13%, Leedus 7% ja Eestis vähenes 4%. Venemaa jaemüük vähenes 8%. Kohalikus valuutas mõõdetuna kasvasid müügid Venemaal 4%.Baltika frantsiisipoodide suund täienes septembris kahe uue poega. Moskvas avas frantsiisipartner Gold Button esimese Baltmani poe Venemaal ning septembri lõpul avas frantsiisipartner Mirworld esimese Montoni poe Tenerifel. Baltikal oli septembri lõpu seisuga kokku 120 kauplust, sh on 1 frantsiisipood Venemaal, 1 Hispaanias, 2 Valgevenes ning 14 Ukrainas. Baltika enda opereeritavate kaupluste müügipind suurenes 1% võrreldes eelmise aasta septembriga.Baltika kolmanda kvartali müügitulud olid 14,57 miljonit eurot, kasvades eelmise aastaga võrreldes 16%. Jaemüük oli kokku 12,66 miljonit eurot (+12%), sh kasvas müük Baltikumis 14%. Hulgimüük oli 1,78 miljonit eurot (+53%) ja e-poe müük 99 000 eurot (+83%).Üheksa kuu kokkuvõttes ulatusid müügitulud 39,7 miljoni euroni, kasvades mullusega võrreldes 8%. Jaemüük oli kokku 35,8 miljonit eurot (+5%), sh kasvas müük Baltikumis 9%. Hulgimüük oli 3,54 miljonit eurot (+38%) ja e-poe müük 241 000 eurot (+55%).Baltika väljumise tõttu Ukraina jaemüügi ärist ja sealse ettevõtte müügiga (leping sõlmiti 29. aprillil 2014) kajastatakse Ukraina tütarettevõtte müüke lõpetatud tegevusvaldkonnana. Baltika müügiteade hõlmab vaid jätkuvate tegevusvaldkondade müüke, kui ei ole märgitud teisiti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
FEB ostab väiksema konkurendi
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB ostab taanlastelt samas valdkonnas tegutseva ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB ostab taanlastelt samas valdkonnas tegutseva ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.