Äripäev • 30. oktoober 2017 kell 6:16

EAS kostitas Richard Bransonit 5000eurose õhtusöögiga

Eesti ettevõtjad ja EASi esindajad koos Richard Bransoniga (kätel) poseerimas.  Foto: EAS

End avalikust rahast majandav Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldas Helsingis ärifoorumil Virgini kaubamärgi all lugematutesse valdkondadesse investeerinud ärimehe Richard Bransoni auks õhtusöögi, mille arve oli 5450 eurot, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kuna oktoobri algul Helsingis toimunud Nordic Business Forumi (NBF) ärikonverentsi väisas ka tuntud ärimagnaat, Virgini kaubamärgi all lugematutesse valdkondadesse investeerinud ärimees ja paljude ettevõtete omanik inglane Richard Branson, siis palus EAS foorumi tegijatelt võimalust temaga kohtuda, kirjutas Eesti Päevaleht.

Sihtasutus panustas sel aastal NBFist osavõtule varasemate aastatega võrreldes suurima summa ehk 39 300 eurot, kirjutas väljaanne.

Üheksa inimese kostitamine läks EASile maksma 5450 eurot ning summa sisaldas Eestist pärit toorainest valmistatud kolmekäigulist õhtusööki ning Põhjaka kokkade Ott Tomiku ja Märt Metsalliku ning kahe kelneri tööjõukulu.

EASi toonase turundusjuhi Piret Reinsoni sõnul oli Bransoniga kohtumise eesmärk tutvustada talle Eesti digiühiskonda ja ärikeskkonna digitaalseid lahendusi, e-residentsuse programmi, "Teeme ära" maailmakoristust ning eestlaste e-edulugusid nagu Skype, Transferwise (millesse Branson on juba ka investeerinud), Lingvist ja Pipedrive.

Õhtusöögil osalesid EASi turundusjuht Piret Reinson, TransferWise'i asutaja ja juht Taavet Hinrikus, e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus, suurärimees Richard Branson, Pipedrive'i kvaliteedijuht Tiit Paananen, Lingvisti asutaja ja juht Mait Müntel, KODA arhitekt Ülar Mark, "Teeme ära!" maailmakoristuse peakorraldaja Eva Truuverk ning Temnikova & Kasela galerii omanik ja juht Olga Temnikova.

Hetkel kuum