• Jaga lugu:

  EAS kostitas Richard Bransonit 5000eurose õhtusöögiga

  Eesti ettevõtjad ja EASi esindajad koos Richard Bransoniga (kätel) poseerimas.Foto: EAS

  End avalikust rahast majandav Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldas Helsingis ärifoorumil Virgini kaubamärgi all lugematutesse valdkondadesse investeerinud ärimehe Richard Bransoni auks õhtusöögi, mille arve oli 5450 eurot, kirjutas Eesti Päevaleht.

  Kuna oktoobri algul Helsingis toimunud Nordic Business Forumi (NBF) ärikonverentsi väisas ka tuntud ärimagnaat, Virgini kaubamärgi all lugematutesse valdkondadesse investeerinud ärimees ja paljude ettevõtete omanik inglane Richard Branson, siis palus EAS foorumi tegijatelt võimalust temaga kohtuda, kirjutas Eesti Päevaleht.
  Sihtasutus panustas sel aastal NBFist osavõtule varasemate aastatega võrreldes suurima summa ehk 39 300 eurot, kirjutas väljaanne.
  Üheksa inimese kostitamine läks EASile maksma 5450 eurot ning summa sisaldas Eestist pärit toorainest valmistatud kolmekäigulist õhtusööki ning Põhjaka kokkade Ott Tomiku ja Märt Metsalliku ning kahe kelneri tööjõukulu.
  EASi toonase turundusjuhi Piret Reinsoni sõnul oli Bransoniga kohtumise eesmärk tutvustada talle Eesti digiühiskonda ja ärikeskkonna digitaalseid lahendusi, e-residentsuse programmi, "Teeme ära" maailmakoristust ning eestlaste e-edulugusid nagu Skype, Transferwise (millesse Branson on juba ka investeerinud), Lingvist ja Pipedrive.
  Õhtusöögil osalesid EASi turundusjuht Piret Reinson, TransferWise'i asutaja ja juht Taavet Hinrikus, e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus, suurärimees Richard Branson, Pipedrive'i kvaliteedijuht Tiit Paananen, Lingvisti asutaja ja juht Mait Müntel, KODA arhitekt Ülar Mark, "Teeme ära!" maailmakoristuse peakorraldaja Eva Truuverk ning Temnikova & Kasela galerii omanik ja juht Olga Temnikova.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Analüüs: liigume elatustaseme poolest tagasi 2019. aastasse
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.