Mait Kraun • 29. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Ramirendi raamatupidamisfirma laieneb Eestis võimsalt

Ramirent Riias.
Ramirent Riias.  Foto: Andras Kralla

Soome ehitusfirma Ramirendi Eesti tütarettevõte Ramirent Shared Services laieneb jõudsalt ning firmas töötab juba ligi 90 inimest.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et raamatupidamise ja maksunõustamisega tegeleva Ramirent Shared Services ASi müügitulu langes mullu protsendi võrra, 4,24 miljoni euroni. Ärikasum vähenes 52 protsenti, 124 050 euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 88 inimest, see näitaja kasvas 7 võrra. Käive töötaja kohta langes 9 protsenti, 48 125 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 16 protsenti, 1932 euroni kuus.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

Ramirent Shared Services ASi emafirma on Soome ettevõte Ramirent OYJ. Eestis registreeritud firma tegelebki kontsernisiseste tugiteenustega. Firma asutati eesmärgiga arendada grupi raamatupidamist ja aruandlust. „Teenusekeskus pakub stabiilset ja kindlat pinnast otsustusprotsesside parendamisel, maandades seega ka äririske,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes.

„2016. aasta põhisuunaks oli Ramirendi kontserni kuuluvate ettevõtete põhjalikum tundmaõppimine ning koostöösidemete loomine. Samuti jätkub olemasolevate tööprotsesside standardiseerimine, analüüs ja pidev parendamine,“ kirjutas firma.

Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud. Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt