Eduka Eesti esimesed teada!

Eduka Eesti žürii 2018  Foto: Ivar Kuldver
16. märts 2018 kell 13:53

Täna kogunenud Eduka Eesti arvamuskonkursi žürii valis välja kuus nominenti ja otsustas preemiate jaotuse.

Eduka Eesti 2018 nominendid on:

Kuldar Leis "Eesti tuleb Tallinnale lähemale tuua"Dmitri Jegorov "Rahanduse restart toob maksulangetuse"Johanna Vallistu "Eesti e-edu järgmine samm: personaalne riigikonto"Ahto Lobjakas "Eesti vajab (vähemalt) põlevkivifondi"Peeter Kungla "#GR€€N€$T100.0 ehk meie reliikvia on põlismets!"Eero Loonurm "Hoidkem Eesti sõpru"

Edukas Eesti on Äripäeva, Tallinna Kaubamaja, Danske Banki, Silberauto, Eesti Gaasi, Nortali ja Harju Elektri arvamuskonkurss, mille peaauhind on 10 000 eurot. Teise koha omanik saab 3000 ja kolmanda koha saavutanu 2000 eurot.

Võitja kuulutatakse välja Eduka Eesti lõpuüritusel 23. märtsil.

Kõiki konkursi raames ilmunud lugusid saab lugeda siit

Hetkel kuum